3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi ile bir araya geldi.

3 ay önce YAŞAM

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Eskişehir’de de kayıtlı ailelere sosyal destek vermeye devam ediyor. Psikososyal, bilimsel ve kültürel etkinliklerle çocuk, genç ve yetişkin hastalar moral bulup hayata bağlanıyor.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de Filistin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, aralarında Filistinli çocukların da bulunduğu kimsesiz ve yetim çocuklar için moral ve motivasyon buluşması düzenledi.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin sınavsız ikinci üniversite kayıtları işlemleri 16 Temmuz Salı günü başlayıp 18 Ekim Cuma günü sona erecek.

3 ay önce SAĞLIK

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, inşası devam eden 40 Yataklı Sivrihisar Devlet Hastanesi ek binası hakkında yeni bilgiler paylaştı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay için taziye mesajı yayımladı.

3 ay önce YAŞAM

Meteoroloji, akşam saatlerinde Eskişehir çevresinin gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği ve rüzgârın saatte 30 ila 50 kilometre hızla, kuvvetli bir biçimde eseceği tahmininde bulundu.

3 ay önce POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz ile bir araya geldi.