3 ay önce YAŞAM

Eksperix Kurumsal Oto Ekspertiz Genel Koordinatörü Alperen Temizyürek: “Yeni nesil araçlarda teknolojik akşamlarının kontrol edilmesi gerekiyor.”

3 ay önce EKONOMİ

Eskişehir'de çiftçinin domates veriminden memnun olduğunu söyleyen Eskişehir Yaş Sebze ve Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Yıldıran Kılıç, “Sebze ve meyvenin yüzde 40-45 vatandaşın eline ulaşamadan israf oluyor.” dedi.

3 ay önce POLİTİKA

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti davasına ilişkin süreci takip eden gazetecilerin hedef gösterilmesi ve tehdit edilmesi gündemdeki yerini korurken, TBMM’deki 9. Yargı Paketi görüşmelerinde gazetecileri ve basın özgürlüğünü koruyacak bir düzenlemenin bulunmamasına CHP’den tepki geldi.

3 ay önce SPOR

Eskişehirspor Yönetimi yapılan görüşmeler neticesinde, Eskişehirspor ve Eskişehir ile adı özdeşleşen, bir efsane haline gelen ETİ markası ile yeniden anlaştı.

3 ay önce İLÇELER

İnönü Belediyesi ilçedeki Anıt Park'ta büyük bir dönüşüme imza atıyor. İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, "Projelerimize Anıt Park'taki büyük dönüşümle devam ediyoruz. İlçe sakinlerimiz istiyor, biz hayata geçiriyor ve yaşam kalitesini artırıyoruz." dedi.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Tepebaşı ilçesinde düzenlenen programda üreticilere sera naylonu, solarizasyon örtüsü ve hibe sözleşmeleri teslim edildi.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir dizi düzenlemeye gitti.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazimağusa’da görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

3 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi 2 Eylül Gönüllü Bahçesindeki hak sahiplerinin malzemelerini koyduğu 14 kulübe geçen gün ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına dolayısıyla zarar gördü. Hasar tespiti yapılan kulübelerin tadilat çalışmaları da Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılmaya başlandı.

3 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya, yönetimi ve Dumlupınar Belediye Başkanı Zekeriya Yılmaz, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.