3 ay önce POLİTİKA

31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve şu anda İYİ Parti GİK üyeliği görevinde bulunan Melih Aydın isyan etti!

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de artan hava sıcaklıklarına rağmen açık alanda çalışan ayakkabı boyacıları, bunalmamak için başlarından aşağıya su döküp mesaiye devam ediyor.

3 ay önce YAŞAM

Yağmur ve don olayları sebebiyle yaz aylarının vazgeçilmez lezzetlerinden olan kirazın bu seneki üretiminde azalma olduğu, bunun da fiyatlara olumsuz yansıdığı belirtiliyor.

3 ay önce YAŞAM

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir'de gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, hava sıcaklığından bir değişiklik olmayacağını belirtti.

3 ay önce EKONOMİ

Eskişehir'in simgelerinden olan Tarihi Odunpazarı Evleri bölgesinde esnaflık yapan lületaşı ustaları, yaz sezonu gelmesine rağmen turizmin hareketlenmediğini ve işlerinin durgun olduğunu söyleyerek yetkililerden tanıtım çalışmalarını arttırmalarını ve esnafla toplantı yaparak yeni girişimler gerçekleştirmelerini istedi.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Fatih Fen Lisesi münazara takımı, ‘Yeşilay Türkiye Münazara Şampiyonası’ finalinde Eskişehir’i başarıyla temsil etti.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla şüpheli şahıslara yönelik denetim gerçekleştirildi.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince abart egzoz takılı araçlara yönelik gerçekleştirilen denetimlerde, 16 araç ve sürücüsüne farklı kural ihlallerinden ceza yazıldı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 2 otomobilin yarışması sonucunda meydana geldiği iddia edilen trafik kazasında, 2 kişi yaralandı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kumar borcundan dolayı bir evden hırsızlık yaptığı esnada 72 yaşındaki Safinaz A.’yı darp ederek öldürdüğü iddia edilen hasta nakil ambulansı şoförü Mehmet U., “Bir elimde ağzını kapatıp diğer elimde zorla bileziği aldım. Ben evden ayrıldığımda teyze hayattaydı.” diyerek kendisini savundu.