3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 14 Temmuz Pazar günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) nedeniyle otobüs seferlerinde düzenlemeye gitti.

3 ay önce EĞİTİM

Özel Eczacılık Yüksek Okulu olarak 1968 yılında eğitim faaliyetlerine başlayan ve bugüne kadar yaklaşık 4 bin 900 eczacı mezun veren Prof. Dr. Bülent Ergun’un dekanlığını yaptığı Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, alanında uzman akademisyenlerle Anadolu Üniversitesi'nin köklü eğitim tecrübesini genç eczacı adaylarına aktarıyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de parkta spor yapan bir vatandaşın 40 bin TL değerindeki cep telefonunu çalan şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.

3 ay önce SPOR

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen 'Yaz Spor Okulları' için açılış töreni düzenlendi. Hasan Doğan Spor Tesislerinde yapılan tören, coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi. Törende, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, veliler ve spor okullarına katılan çocuklar yer aldı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

3 ay önce ASAYİŞ

Tepebaşı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada son günlerde gerçekleşen telefonla dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulunuldu.

3 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, Uluönder Mahallesi’nde yer alan Baksan Sanayi 3072. Sokak’ta kaldırım desenli asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt serim işlemini gerçekleştirdi.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'GÜNY'ÜZÜM Projesi' çerçevesinde, Günyüzü ilçesinde üretim yapan çiftçilere hibe olarak teslim edilen ve bahar döneminde dikimleri gerçekleştirilen 7 bin 450 adet asma fidanları yeşeriyor.

3 ay önce GÜNDEM

ETO Başkanı Metin Güler beraberindeki heyetle birlikte Alpu, Beylikova, Mihalıççık, Sivrihisar ve Günyüzü ilçelerinin belediye başkanlarını ziyaret ederek, ilçelerin ekonomisi hakkında istişarede bulundu.

3 ay önce İLÇELER

Fırat ve Kızılırmak'tan sonra Türkiye'nin en uzun üçüncü akarsuyu Sakarya Nehri'nin doğduğu yer olan Sakaryabaşı'nda sular çekildi.