3 ay önce YAŞAM

Lösemi ve kanser ile mücadele eden ailelere yardım ulaştıran LÖSEV İyilikler Tırı bu kez depremin yaralarını sarmaya çalışan illere doğru yola çıkacak.

3 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi ekipleri, vatandaşların bahçe ve budama atıklarından kül ve cüruf atıklarına, mobilya ve ev eşyası atıklarından tadilat atıklarına kadar her türlü atığı evlerinden teslim alıyor.

3 ay önce SPOR

Odunpazarı Belediyesi, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için parklarda spor etkinlikleri düzenliyor.

3 ay önce GÜNDEM

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazimağusa kenti muhtarları ile bir araya geldi.

3 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk İş) İl Temsilcisi Orhan Demir ve Türk İş’e bağlı sendikaların şube başkanları ile bir araya geldi.

3 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen egzersiz programları, Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturuyor.

3 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Urban.koop iştiraki ile Puruli Kültür Sanat Derneği'nin ortaklığı ile yürüttüğü “Çekirdek Eskişehir” projesinin paydaşları 3 gün boyunca Eskişehir'deki saha çalışmasında bir araya gelerek oturumlar ve Mini Festival düzenledi.

3 ay önce GÜNDEM

47 tramvay, 8 hat, 55 kilometrelik demiryolu ağı ile Eskişehirli vatandaşlara hizmet eden ESTRAM’da mesai sabahın erken saatlerine kadar sürüyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de araç trafiğine kapalı alanda seyir halinde bulunan scooter'ın çarptığı kadın yaralandı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de evinden çıkan ve 42 gündür kendisinden haber alınamayan 60 yaşındaki zihinsel engelli Sefer Çakır’ın bulunması için çalışma başlatıldı.