3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de çıkan silahlı çatışma sonucu 20 yaşındaki Hüseyin Yurdusever'in ölümüyle ilgili yargılanan baba ve oğlu hakkında ayrı ayrı müebbet hapis cezası verildi. Cezalar, ‘Haksız tahrik’ ve ‘Takdiri indirim’ kararları ile 10’ar yıla düşürüldü.

3 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in çağrısıyla harekete geçen CHP Eskişehir teşkilatı 21.00'de tüm Türkiye'de olduğu gibi ışıkları kapatıp açma eylemi yaptı.

3 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesinde (ETGB) faaliyet gösteren firmaların Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirdikleri ürünlerinin 2023 yılı ihracatı, üç yılda 4 kat artarak 6,1 milyon dolara ulaştı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bulunan işlek bir caddede aynı scooter'a binip önlemsiz şekilde seyreden 4 genç, hem kendilerini hem trafiği tehlikeye attı.

3 ay önce EKONOMİ

Eskişehir'de yanıltıcı ambalajları değerlendiren Tüketiciyi Destekleme Derneği (TÜKDES) Genel Başkan Vekili Uzman Eczacı Hülya Kelleci, "Standartsız ambalaj tüketiciyi gram gram yanıltmaktadır" dedi.

3 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, emeklilerin sorunlarına dikkat çekmeyi sürdürüyor.

3 ay önce CAN DOSTLAR

Odunpazarı'ndaki bir taksi durağı çalışanı, zaman zaman iş yerleri önüne gelen, belinden ve ayaklarından rahatsız sokak köpeğinin rahatlaması için elinden geleni yapmaya çalışıyor.

3 ay önce YAŞAM

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir’de öğle saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de Porsuk Çayı’nın bazı bölümlerinde su akış hızının azalmasından dolayı suyun yüzeyinde yosun tabakası oluştuğu görüldü.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de doğuştan görme engelli olmasına rağmen 40 yıldır sokaklarda mendil, yara bandı gibi ürünler satarak 3 çocuk yetiştiren ve 2 ev alan 62 yaşındaki Ramazan Acar, “Ben hayattan bıkanları sevmem. Burada ne kazanırsak onunla idare oluyoruz.” dedi.