3 ay önce ASAYİŞ

Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kentin en sevilen projelerinden biri olan Deneyim Kafelerden Ali Rıza Efendi Deneyimli Kafeye, kimliği belirsiz kişilerce zarar verildi.

3 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) tarafından emekli olan akademik ve idari personeline veda töreni düzenlendi.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Atatürk Endüstri Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi (AMTAL) Elektrik Elektronik Teknolojileri Alanı'nda okuyan ve staj görmek için Çek Cumhuriyeti'ne giden 15 öğrenci uğurlandı.

3 ay önce POLİTİKA

Enflasyonu arttırdığı gerekçesiyle asgari ücretlinin, emeklinin maaşına zam yapmayan AKP iktidarının çiftçiden aldığı kira gelirini 4 yılda yüzde 1600 arttırdığı ortaya çıktı.

3 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından ETİ Caddesi kum sahada kurulan ekranda 12 bine yakın Eskişehirli milli maç heyecanını Tepebaşı’nda yaşadı. A Milli Takımımız, Hollanda’ya 2-1 yenilerek EURO 2024’de çeyrek finalde veda etti.

3 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri ve Seramik Park Kursiyerleri, Adalar’da Yıl Sonu Sergisi açtı.

3 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yerel seçimler öncesinde hemşehrilerine verdiği Alzheimer Merkezi sözünü yerine getirmek için çalışmalara başladı.

3 ay önce CAN DOSTLAR

Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Can Dostum projesi kapsamında düzenlenecek etkinliklerle Doğal Yaşam Merkezi’nde sıcak yuva bekleyen can dostlarımız vatandaşla buluşacak.

3 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi ve ILO (Uluslararası Çalışma Örgütü) ortaklığında ‘Geri Dönüşüm İşçileri İş Sağlığı Güvenliği’ çalıştayı gerçekleştirilecek.

3 ay önce EKONOMİ

Kuyumcular, altına yatırım yapmayı düşünen kişilere 24 ayar gram altın, cumhuriyet altını ve çeyrek altını önerdi.