3 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Valiliği himayesinde Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi koordinasyonunda, TÜBİTAK projesi kapsamında hayata geçirilecek İnönü'den Sakarya'daki Milli Mücadele Rotası ile hem gençler milli şuurun verilmesi hem de kent turizmine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 35 yaşındaki Sezer Keklikci'nin ölümüyle ilgili üvey kardeşi ile üvey babasının yargılandığı dava, Adli Tıp Kurumu raporunun beklenmesine karar verilerek 23 Ekim'e ertelendi.

3 ay önce İLÇELER

İnönü Belediyesi ekipleri, hafta içi etkili olan sağanak yağışlar sonrası mahallelerde çamur ve molozlarla kapanan yolları iş makineleri ile temizledi

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de bir döner işletmesi yeni şube açılışına özel ücretsiz 250 kilogram tavuk döner ikram edeceğini duyurunca, vatandaşlar açılışta uzun kuyruklar oluşturdu.

3 ay önce POLİTİKA

AK Parti Eskişehir’de Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinin temayül yoklamaları teşkilât mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

3 ay önce SAĞLIK

Hak-İş/Hizmet-İş Sendikası temsilcileri, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde şirkete bağlı şekilde çalışan ve maaşlarını geç alan, ayrıca sendika üyesi olduğu için mobbinge maruz kalan personellerin sesini duyurmak için bir araya geldi.

3 ay önce POLİTİKA

MHP Tepebaşı İlçe Başkan Yardımcısı Eftal Gülerman, 1993 yılında Türkiye'ye karanlık bir leke olarak düşen "Başbağlar Katliamı" ile ilgili bir anma mesajı yayınladı.

3 ay önce POLİTİKA

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, TBMM Genel Kurulu'nda ulaştırma alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi üzerine konuştu.

3 ay önce SPOR

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Kupası” yarışları Sarısungur Göleti’nde ilk gün yarışları ile başladı.