3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü polis-halk ilişkilerini geliştirilmesi kapsamında bin 487 vatandaşa yüz yüze bilgilendirme yaptı.

3 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Kurtuluş Uzun dün akşam saatlerinde Eskişehir'de yaşanan fırtına ve dolu yağışı nedeniyle bir çok bölgede mağduriyet yaşandığını açıkladı.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de çilingirlik yapan Soner Altın, yaz aylarının gelmesiyle birlikte şehir dışına giden vatandaşların kapı kilitleri konusunda dikkat etmesi gerektiğini vurguladı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de kaybolduktan 5 gün sonra Porsuk Çayı'nda cesedi bulunan Prof. Dr. Bekir Karasu'nun ölümüyle ilgili yapılan çalışmalar sonucu Adana'da yakalanan 2'si İran uyruklu 3 kişi tutuklandı.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de etkili olan ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı kent yaşamını olumsuz etkilerken, o anlarda dışarıda bulunan vatandaşlar zarar görmemek için kendilerini ve eşyalarını korumaya çalıştı.

3 ay önce POLİTİKA

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, yaptığı yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir şehir merkezinde, bu akşam üzeri etkili olan kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış neticesinde bir öğrenci yurdunda istenmeyen görüntüler ortaya çıktı.

3 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci ve “Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivaline” katılmak üzere Eskişehir’e gelen yerli ve yabancı konuklar Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Çuhadar ile bir araya geldiler.

3 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde, yaz dönemi eğitimleri başlıyor. Ücretsiz olacak 22 farklı branştaki eğitimler için kayıtlar, online olarak 6 Temmuz Cumartesi günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 4 Temmuz 22.00 ile 5 Temmuz 08.00 saatleri arasında Ertuğrulgazi Mahallesi Çilem Caddesi üzerinde asfalt onarım ve yenileme çalışması yapılacağını belirterek sürücüleri uyardı.