3 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Kent Konseyi (OKK) Kadın Meclisi Sevinç Mahallesi’ne giderek mevsimlik tarım işçilerini ziyaret etti.

3 ay önce SPOR

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübünde Tekvando branşında Türkiye 5’incisi, il ve ilçe müsabakalarında çeşitli dallarda 1. 2. ve 3’üncü olan sporcular, Tepebaşı Belediyesi Meclisine konuk oldu.

3 ay önce EĞİTİM

Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimler Odası (EBVHO) iş birliği ile “Güvercin Yetiştiriciliği ve Hastalıkları Eğitimi” düzenledi.

3 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi’nin Yaz Eğitim Kursları açtı. Nefes ve duruş egzersizlerinden kişisel gelişime çok sayıda branşta açılan atölyeler, kadınlardan büyük ilgi görüyor.

3 ay önce EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan ihracat rakamlarını değerlendiren Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir’de üretim yapan firmaların Haziran ayında 317 milyon dolar ihracat gerçekleştirdiğini söyledi.

3 ay önce YAŞAM

Yeşil Sakarya Üreticiler Birliği Başkanı Süleyman Buluşan, Eskişehir'de dün yağan doludan dolayı bazı mahallelerde tarım arazilerinin zarar gördüğünü ifade etti.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince yapılan çalışmada birisi kurusıkı olmak üzere tabanca, bıçak ve fişek ele geçirilirken, 10 şüpheliye ilgili işlem yapıldı.

3 ay önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce organize edilen İl Su Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir eski Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in ve 4 sanığın, yönetici pozisyonunda oldukları vakıfları ve şirketleri hizmeti kötüye kullanma suretiyle zarar uğratarak haksız mal edindikleri gerekçesiyle açılan davanın ilk duruşması görüldü.

3 ay önce EKONOMİ

Eskişehir’in Yayla Mahallesi’nde hububat hasadına başlayan çiftçiler dönümden 400 ila 500 kilogram arasında buğday, 400 kilogram ise arpa verimi alıyor.