3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de çocukluğunu yetiştirme yurdunda geçiren 57 yaşındaki Fahrettin Türkan, meslek edinip Bursa'da hayatını kurmasına ve aradan 40 yıl geçmesine rağmen büyüdüğü yeri unutmayarak hala sık sık ziyaret ediyor.

3 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi, bir katılımcı belediyecilik örneğine daha imza atmaya hazırlanıyor. Belediye, Eskişehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimler Odası ile birlikte Güvercin Yetiştiriciliği ve Hastalıkları Eğitimi düzenleyecek.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de bir sanayi çalışanının hurda egzozlardan yaptığı insan ve hayvan şekilleri müşterilerin ilgisini çekiyor.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de yaşayan 14 yaşındaki Elif Zeren Eşsiz, Uluslararası Eskrim Festivali'nde 3'üncülüğü elde ederken, kısa bir süre sonra ise girdiği Liselere Geçiş Sınavı'ndan (LGS) 100 sorudan sadece 1 yanlış yaparak 493 puan aldı.

3 ay önce EKONOMİ

Buğday fiyatlarının açıklanmasından sonra tepkilerini dile getiren Alpu Ziraat Odası Başkanı Hasan Murat Var, mazota peş peşe gelen zamlardan sonra çiftçilerin durumunu 'üreterek batıyoruz' diye özetleyerek; "Çiftçiler olarak talebimiz çiftçi mazotunda ÖTV ve KDV sıfırlansın" dedi.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de Suriyelilere tehdit ve saldırı girişiminde bulunuldu. Bu provokatif eylem sonrasında Suriyeliler korku dolu anlar yaşarken, vatandaşlar ise birbirlerini provokasyona karşı uyardı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de motosikletliye çarpmamak için manevra yapıp takla atan otomobilin sürücüsü, takılı olan emniyet kemeri sayesinde kazayı burnu dahi kanamadan atlattı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de motosiklet azasında hayatını kaybeden Melih Can Polat bugün gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

3 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir’in sevilen sanatçılarından Serdar Kılınç, "Ud ile Yeniden" sloganıyla müzik dünyasına yeni bir soluk getirmeye devam ediyor.

3 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından ETİ Caddesi kum sahada kurulan ekranda 10 bine yakın Eskişehirli milli maç heyecanını Tepebaşı’nda yaşadı.