3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, Şirintepe Mahallesi Örme Sokak’ta yol genişletme ve yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

3 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi'nin işletmelere yönelik uyguladığı Mavi Bayrak denetimleri devam ediyor.

3 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların spor aktivitelerine katılmasını teşvik etmek amacıyla düzenlenen “Yoga ile Kendini Keşfet” etkinliği büyük ilgi gördü.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 3 Temmuz saat 22.00 ile 4 Temmuz saat 06.00 saatleri arasında Ertuğrulgazi ve Çamlıca mahallelerini birbirine bağlayan TCDD Çilem Köprüsü üzerinde asfalt onarım ve yenileme çalışması yapılacağını belirterek sürücüleri uyardı.

3 ay önce SPOR

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 5-7 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Kupası Yarışları” Eskişehir Sarısungur Göleti’nde gerçekleştirilecek.

3 ay önce EĞİTİM

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak TUBİTAK yarışmasında fizik alanında birinci olan ve yurt dışı eğitime kabul edilen genç mucidi evinde ziyaret etti.

3 ay önce İLÇELER

Eskişehir İnönü Belediye Başkanlığı, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına verdiği desteğe Manda üreticileri ile devam ediyor.

3 ay önce GÜNDEM

Odunpazarı Belediyesi, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Derneği öncülüğünde; Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir Alevi Dernekleri Platformu, Eskişehir Emek ve Demokrasi Platformu ile Sivas Katliamını unutturmamak, katliamda hayatını kaybedenleri anmak için bir anma dinletisi düzenledi.

3 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Yazar-Şair-Akademisyen Prof. Dr. Hasan Erkek ile bir araya geldi.

3 ay önce EKONOMİ

ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir 5. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı’nın tarım sektörünü 4-8 Eylül 2024 tarihlerinde ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde bir araya getireceğini söyledi.