3 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi sürdürülebilirlik alanında gerçekleştirilen çalışmalara destek vermeyi sürdürüyor.

3 ay önce EKONOMİ

Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi ve Enerji, Sanayi ve Maden Kamu Emekçileri Sendikası Eskişehir İl Temsilciliği, hükümetin elektriğe yaptığı zamma tepki gösterdi.

3 ay önce YAŞAM

Çocuklarda doğa sevgisi ve doğa bilinci oluşturmak için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve AKUT iş birliği ile düzenlenen “Doğada Yaşam Atölyesi” ile çocuklar eğlenerek öğrendikleri bir kamp deneyimi yaşadılar.

3 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen egzersiz programları, Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturuyor.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de kırılan trafik lambasının zaman zaman yanmaması caddede araç ve yaya geçişinde karışıklığa neden oluyor.

3 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile TÜİK'in enflasyon verilerini eleştirdi.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de farklı noktalarda polis ekiplerince yapılan uygulamalarda toplam 208 şahıs sorgulandı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent merkezi ve kırsal mahallelerdeki sorumluluk alanında bulunan yollarda, trafik akışının etkilenmemesi için gece mesaisine başlayarak yoğun çalışma dönemini aralıksız sürdürüyor.

3 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye'nin tek kurumsal Kukla Yapım Atölyesi, yaz tatilinde ücretsiz düzenlediği “1. Dönem Yaz Kursu” ile çocuklara hayallerini canlandırma imkanı sunuyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’e uyuşturucu girişinin engellenmesi amacıyla polis ekiplerince yapılan çalışmalarda, araçlarında 22 bin 302 adet sentetik ecza ele geçirilen 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.