Parti binasında kalabalığın yoğun ilgisi ile karşılaşan Köksal’ın sözleri kendisini desteklemeye gelen kalabalık tarafından sık sık tezahüratlar ile kesildi. 

Aday olduğu taktirde Odunpazarı’nda zafere emin olduğunun altını çizen Köksal, 31 Mart akşam 19:00’da zaferi 425 bin Odunpazarlı kazanacak diye kendinden emin konuştu. 

Köksal gerçekleştirdiği aday adaylığı açıklamasında şunları söyledi

Çakırözer: "Alın Terine Düşman Olmaktan Vazgeçin" Çakırözer: "Alın Terine Düşman Olmaktan Vazgeçin"

“Aday olduğumuz günden sonra emek emek, ilmek ilmek bütün Odunpazarı’nı dolaşacağız. 
Ulaşılamayan belediyeden halka giden belediye başkanlığına geçeceğiz. Siyasi söylemlerle 10 senedir oyalayan Odunpazarı’nın kaderini değiştireceğiz. 

Kentsel dönüşüm, tarih, buradan çıkmaya zorlanan herkesin içi rahat olsun. Odunpazarı’nda herkesin kazanacağı bir dönüşüm yapacağız. 

Gittiğimiz her sokakta insanların umutları tükenmiş, belediyeden kimsenin beklentisi kalmamış. Belediye doğumdan ölüme vatandaşla iç içe olmalı. Biz büyük bir ekiple, bu şehirde bedel ödeyen herkesle ortak vizyonla, Türkiye’ye yüzyılına uygun çalışmalar yapacağız. 

Ayağımızın çamuruyla aynı mahalleden geliyoruz. Emek’te, Büyükdere’de, Çankaya’da yaşanan her sorunu biliyoruz. 

Bütün turistleri Odunpazarı’na getirip ön tarafını Paris gibi gösteren ama son kısımda Afrika gibi olan görüntüden utanmayanları Ak Belediyecilikle tanıştıracağız. 

Sizlerle aynı sıkıntıyı çeken bir kardeşiniz olarak, cenazede beraber ağlayan, düğünde beraber halay çeken bir kardeşiniz olarak sizlerin desteğine ve oyuna talip olacağım. 

31 Mart akşam 19.00’da zaferi beraber kutlayacağız. Kazanan 425 bin Odunpazarlı olacak. Kimse öteki olmayacak, herkesi kucaklayacağız. Ortak payda Odunpazarı olacak.”