Hizmet Veren Kuruluşlara Denetim Yapıldı Hizmet Veren Kuruluşlara Denetim Yapıldı

Serdar Ulucan mesajında şu sözleri sarfetti:

"Bugün, Büyük Taarruz'un zaferle sonuçlandığı ve ulusal bağımsızlığımızın temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.
 Bu anlamlı gün, milletimizin birlik ve beraberlik içinde verdiği mücadelenin, vatan sevgisinin ve kahramanlık destanının ölümsüz bir simgesidir.
 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda gelecek nesillere emanet ettiğimiz Cumhuriyetimizin değerlerini koruma ve yaşatma kararlılığımızı tazelediğimiz bir gündür. Bizler, bu kutsal emaneti sonsuza kadar korumak ve gelecek nesillere aktarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz
Bağımsızlığa giden yolda, “ordu yok dediler, kurulur dedi. 
Para yok dediler, bulunur dedi. 
Düşman çok dediler, yenilir dedi.” 
Bütün dedikleri oldu. 
İşte o bir Lider ve Başkomutandı. 
“Ya istiklal Ya ölüm diyerek” 
düşmanları denize döken yüce Türk milletine Zaferler kazandıran, Mareşal Mustafa Kemal Atatürk ve vatan İçin şehadet şerbetini içmiş bütün şehitlerimizi rahmet ile anıyor, Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, Şanlı Türk milletimizin bayramı olan 30 Ağustos zafer bayramımızı kutluyorum. 
 Geçmişimizin geleceğimize kılavuz olması, olmaz denilen o gün nasıl olduysa bugünde aynı ruh ve düşünceyle son nefer, son nefesimize kadar mücadelemize devam edeceğimize şanlı ecdadımızın huzurunda söz veriyorum.
Rabbim bizlere bir daha kurtuluş mücadelesi içerisine düşürmesin. Türk’ün şanlı bayrağı inmesin, memleketimde ezanlar dinmesin. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun.
Zafer bayramımız kutlu olsun."

Editör: Buğrahan Doğangil