Hüseyin Aksoy Haberleri

Hüseyin Aksoy haberleri ve güncel Hüseyin Aksoy gelişmeleri, Hüseyin Aksoy ile ilgili tüm video, Hüseyin Aksoy fotoğrafları ve Hüseyin Aksoy haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


YAŞAM

Eskişehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yılı kutlama programı çerçevesinde, Valilik Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

YAŞAM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, İçişleri Bakanı ve Milli Eğitim Bakanı'nın başkanlığında gerçekleştirilen Yeni Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

YAŞAM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 2 Eylül'de 2. yılını kutlamaya hazırlanan Eskişehir Haber Ajansı'na (EHA) bir tebrik mesajı yolladı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

SPOR

Eskişehir'de 'Spor Benim Hayalim: Türkiye Yüzyılı Kardeşlik Turnuvası' çerçevesinde gerçekleştirilen futbol turnuvasının töreninde şampiyon olan takıma madalyaları Eskişehir Valisi Hüseyin...

YAŞAM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz’a iade-i ziyarette bulundu.

Eskişehir'e atanan İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’a ziyarette bulundu.

YAŞAM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) hakkında gerçekleştirilen toplantıya katılım sağladı.

GÜNDEM

Vali Hüseyin Aksoy, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

EĞİTİM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) ilk 100'e girerek başarı gösteren 11 öğrenciye tebrik edip kendilerine hediyeler dağıttı.

YAŞAM

Eskişehir'de 1 yıl önce bugün göreve başlayan Vali Hüseyin Aksoy, gerçekleştirdiği birçok önemli proje ile vatandaşın hem sevgisini hem de...

GÜNDEM

Çeşitli programlara katılmak üzere Eskişehir'e gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

YAŞAM

Eskişehir'de Vali Hüseyin Aksoy'un başkanlığında gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda alınması gerekli tedbirler ile yapılması gereken faaliyetler değerlendirildi.

YAŞAM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy uyuşturucu operasyonunda yaralanan ve yoğun bakım tedavisinin sonra normal odada tedavisi devam eden polis memuru Hasan...

GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, düzenlediği Halk Günü Toplantısı'nda vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinledi.