Eskişehirspor Haberleri

eskişehirspor haberleri ve güncel eskişehirspor gelişmeleri, eskişehirspor ile ilgili tüm video, eskişehirspor fotoğrafları ve eskişehirspor haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


GÜNDEM

Yakın Plan'da bu haftanın konuları; -CHP ve Yerel Seçim -Nebi Hatipoğlu -EMŞAV -Eskişehirspor

SPOR

Eskişehirspor, teknik direktör İbrahim Baş ile yolların ayrıldığını açıkladı.

SPOR

Eskişehirspor, ligin 11. haftasında Bolu ekibi Geredespor'a 2-1 mağlup oldu.

SPOR

Eskişehirspor ligin 10. haftasında Polatlı Belediyespor ile karşılaştı ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

SPOR

Eskişehirspor ve Milli Takım'ın efsanelerinden İsmail Arca EHA'yı ziyaret etti.

SPOR

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grubun 10'uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Polatlı Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

SPOR

Liglerin önümüzdeki hafta devam edeceğinin açıklanmasının ardından Bölgesel Amatör Lig maçlarına ne olacağı merak konusu olmuştu.

YAŞAM

 Eskişehirspor teknik heyeti ve futbolcular, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden kulübün emektar aşçısı Hasan Anasız’ı kabri başında andı.

GÜNDEM

 Eskişehirspor, Süper Lig’de MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında yaşanan olaylara ilişkin bir kınama mesajı yayınladı.

GÜNDEM

Yakın Plan'da bu haftanın konuları -Zafer Partisi Adayları -CHP Aday Adayları -Eskişehir Başarı Ödülleri -Eskişehirspor

SPOR

Yıllarca süper ligde oynayan, bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Eskişehirspor, deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek hem...

SPOR

Eskişehirspor, ligin 9.hafta maçında deplasmanda oynadığı Karadeniz Ereğli Belediye maçından 3 puanı 3 golle aldı.

SPOR

Bölgesel Amatör Ligde 6. Grupta mücadele eden Eskişehirspor, bu sezon sahasında oynadığı maçlarda kalesini gole kapattı.

SPOR

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Ligin 8. haftasında aldığı Alaplı Belediyespor galibiyetiyle hem liderliğini hem yenilmezlik serisini devam ettirdi.

SPOR

 Bölgesel Amatör Ligin 8. haftasında yarın Zonguldak ekibi Alaplı Belediyespor’u ağırlayacak Eskişehirspor liderliğini devam ettirmek istiyor.

SPOR

Eskişehirspor yönetimi ve futbolcuları mezarlığa giderek Eskişehirspor için önemli olan isimleri mezarlarının başında andı.