Eskişehirspor Haberleri

eskişehirspor haberleri ve güncel eskişehirspor gelişmeleri, eskişehirspor ile ilgili tüm video, eskişehirspor fotoğrafları ve eskişehirspor haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehirspor'u ziyaret ederek Başkan Erkan Koca ve yönetim kurulu üyeleri ile yeni sezon hakkında istişarelerde bulundu.

POLİTİKA

Geçtiğimiz günlerde il kongresini gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi'nde yönetim kurulu toplantısı yapıldı ve görevler belli oldu.

SPOR

Eskişehirspor sezon öncesi hazırlık maçıyla taraftarının karşısına çıkacak.

POLİTİKA

Odunpazarı Belediyesi 2023 yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 17’nci Birleşim 1’inci oturumuna Murat Özcan'ın söylemleri damga vurdu.

SPOR

Eskişehirspor'da kombine ve bilet fiyatlarının belli olmasının ardından gençleri tribüne çekmek için taraftar grupları arasında bir kampanya başlatıldı.

KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Kahve Festivali'nde Burak Kut'a Eskişehirspor forması veren Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu "Şehre gelen sanatçılara şehrin anahtarı verilir....

SPOR

Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı, Cudi Gençlik ve Spor'un lisansı sebebiyle maç yapamadı. Eskişehirspor hükmen galip gelerek direkt 3’üncü tura yükseldi.