Büyükşehir Haberleri

büyükşehir haberleri ve güncel büyükşehir gelişmeleri, büyükşehir ile ilgili tüm video, büyükşehir fotoğrafları ve büyükşehir haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


KÜLTÜR&SANAT

Sene boyunca sanatseverlerden yoğun ilgi gören konserlere imza atan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ve kıymetli opera sanatçılarından oluşan “3...

YAŞAM

Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı nedeniyle arife günü mezarlıklara ziyarete gelen Eskişehirlilere yakınlarının kabirlerine dikmeleri için on binlerce çiçek dağıttı.

YAŞAM

Babalar Günü nedeniyle Eskişehir Büyükşehir Belediyesi seralarında yetiştirilen rengârenk çiçekler vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, belediye birimlerini ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.

GÜNDEM

Demokrasi ve Atılım, Yenilik ve Vatan partileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye 31 Mart seçim sonuçları sebebiyle tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayında gerçekleşen İslam Manafov piyano resitali sanatseverlerin büyük beğenisini topladı.

YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri denetimlerine devam ediyor. Kaldırım üzerine park eden motosikletlere, kaldırım işgali yapan iş yerlerine...

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ayşe Ünlüce Kurban Bayramı ve Babalar Günü vesilesiyle kutlama mesajları yayınladı.

EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Es Çocuk Evi’nde eğitimlerini tamamlayan minik öğrenciler, düzenlenen törenle ilk diplomalarını alarak mezuniyet heyecanını yaşadılar.

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte göreve çıkmaya hazırlanan otobüs şoförleriyle buluştu.

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Pazarı’nı gezerek üreticilerin Kurban Bayramı’nı kutladı.

EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin çocukların fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak ve spor yaparak zinde kalmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği ücretsiz spor eğitimlerinde yaz...

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), Kurban Bayramı tatili boyunca sürecek hizmetler hakkında bilgilendirme yaptı.

GÜNDEM

Kırsal kalkınmayı geliştirmek ve tarımsal faaliyetleri desteklemek için çalışmalarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tüm Biçerdöverciler ve Hasat Makinecileri Federasyonu ile...

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı tatilini Eskişehir’de geçirecekler ve şehir dışından gelecek misafirler için başta turistik merkezler, cadde otoparklar ve...

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kentin çevresel sürdürülebilirliği için önemli bir adım daha attı.