1 ay önce SAĞLIK

Belçika’da kurduğu orkestrasıyla eğlence sektörünün aranılan ismi Salih Soyutürk yakalandığı Lenf bezi kanserini   müzik terapisiyle yendi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de tartışma yaşadığı arkadaşı tarafından mezarlıkta silahla bacağından vurulan şahıs yaralandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir apartmanın 5’inci katında çıkan yangında dairede bulunan 2 kediyi kurtarmak için vatandaşlar seferber olsa da talihsiz hayvanlar can verdi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, İçişleri Bakanı ve Milli Eğitim Bakanı'nın başkanlığında gerçekleştirilen Yeni Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş ve ekibine daha önce Sivrihisar ilçesi, İstiklalbağı Mahallesinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü desteğiyle düzenlenen Karabuğday Tarla Hasat Günü nedeniyle plaket taktim edildi.

1 ay önce POLİTİKA

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un Karabayır mevkiinde inşa edilen kaçak yapılarla ilgili yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştirerek, Kazım Kurt’un kamuoyunu yanıltmaya çalıştığını vurguladı.

1 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Rektörü olan Fuat Erdal istifa ettiği öne sürüldü. Rektör Erdal'ın yerine ise yeni bir atama gerçekleşti.

1 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi, uzun yıllara dayanan akademik tecrübesi ve kaliteli eğitim anlayışıyla, 2024 yılında da tercih sıralamalarında zirvede yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.