1 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Kent Konseyi bünyesinde kurulan ESPAT Çalışma Grubu Başkanı Veronica Aydın ile bir araya geldi.

1 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Metin Özöğüt Yaşam Merkezi sakinlerini ziyaret etti. Merkez sakini deneyimli vatandaşlar Başkan Ataç’a sağlanan hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, Başkan Ataç da “Büyüklerimizin sağlıklı bir yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapıyoruz, onlar bizim başımızın tacı.” diye konuştu.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş ekibiyle, 22 Ağustos Perşembe günü İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen Tarım Çalıştayı Raporuna son şeklini vermek üzere Genç Rençberler Oluşumu temsilcileriyle İl Müdürlüğünde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Tarım Çalıştayı sonrasında İl Müdürlüğünce hazırlanan rapor değerlendirilerek sonuçlandırıldı.

1 ay önce SPOR

Eskişehirli karate sporcuları Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvası'nda Talha Ediz İnarlıoğlu katada 2’inci olurken, Rüzgâr Yörümez ise kumitede 3’üncü olarak madalya kazandı.

1 ay önce SPOR

TFF 3. Lig temsilcisi Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, Alanya 1221 FK ile karşılaştı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de, kendilerini polis olarak tanıtarak yaklaşık 1 milyon lira değerinde ziynet eşyası çalan 2 şüpheli, jandarmanın titiz takibi sonucu İstanbul’da yakalandı.

1 ay önce POLİTİKA

CHP’li Çakırözer Salı pazarında esnaf ve vatandaşları dinledi.

1 ay önce YAŞAM

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler ile büyük bir coşkuya sahne olacak. Etkinlikler kapsamında Porsuk Çayı’nda büyük ilgi gören “Fener Alayı Geçişi” de düzenlenecek.

1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'in sanayi ve üniversiteler açısından sahip olduğu potansiyelin yanı sıra, uygun yaşam koşulları sunan bir kent olarak daha da geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) bünyesinde kurulan ve mesleki eğitimler veren Mesleki Edindirme ve Geliştirme Merkezi (MEGEM) 38. dönem kursları yapılan mülakatların ardından başladı. Yeni dönemde 105 kişi merkezde ücretsiz eğitim alarak, sanayi sektöründe istihdam edilecek.