1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı kırsal Yenikent Mahallesi’nde MÖ 3200 ile 1900 yılları arasında 1300 yıl kesintisiz yerleşik hayat sürülmüş "Eskişehir'in bilinen en eski şehri" olarak adlandırılan Küllüoba'daki kalıntılar, görevli ekiplerin özverili çalışmasıyla ortaya çıkıyor.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de sansarların dolaştığı mahallenin sakinleri, kurdukları kapanlarla sansarları yakalamaya devam ediyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, orta refüje çıkarak beton aydınlatma direğine çarptı. Araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

1 ay önce POLİTİKA

Eskişehir MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, İl Sekreteri Tuğba Önce, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Sekizler; MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'yi Ankara Balgat'ta bulunan Parti Genel Merkezinde ziyaret etti.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 2 Eylül'de 2. yılını kutlamaya hazırlanan Eskişehir Haber Ajansı'na (EHA) bir tebrik mesajı yolladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir kişinin silahla yaralanmasıyla ilgili yakalanan 2 şüpheliden 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

1 ay önce YAŞAM

Annemin de Yüzü Gülüyor Projesi kapsamında LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocukların anneleri ve yetişkin kanser hastaları el emeği ürünlerini sergiye dönüştürdü. Takıdan el yapımı yastıklara kadar birçok ürün Eskişehir Espark Alışveriş Merkezi’nde sergileniyor.

1 ay önce SAĞLIK

Eskişehir'de birçok hastalık grubuna tedavi hizmeti verilen pediatrik rehabilitasyon ünitesinde alanında uzman hekimlerden oluşan ekip ile çocukların sağlıklı bir geleceğe atım atması sağlanıyor.

1 ay önce YAŞAM

2024 yılında 7 milyon hayvana sağlık taraması yapıldı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı talep ve önerileri dinlemek için halkla buluşmaya devam ediyor.