1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de alacak verecek nedeniyle arkadaşını bacağından tabanca ile vuran ve olay yerinden kaçan şahıs, polis ekiplerince yakalandı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Dede Korkut Parkında festival gerçekleştirdi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir gündeminin ve şehrin nabzının tutulduğu Yakın Plan'da haftanın konuları: Vali Hüseyin Aksoy ve Eskişehir Gastro Fest- Zafer Partisi - Eskişehirspor Tribünleri. Herkese keyifli seyirler.

1 ay önce POLİTİKA

Zafer Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Oğuz Beki, partisinin 3. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yayınladı.

1 ay önce POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Sarıcakaya İlçe Başkanı Hasan Yılmaz ve CHP Sarıcakaya İlçe Kadın Kolları Başkanı Safiye Kesgin ile bir araya geldi.

1 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı 6 farklı mahallede 6 farklı sanatçıyla coşku ile kutlayacak.

1 ay önce EĞİTİM

Anaçağ Anaokulu 11 şubesiyle eğitim seminerini Eskişehir’de gerçekleştirdi. Eskişehir’in önde gelen markalarından Anaçağ Anaokulu, 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi için hazırlıklarını tamamladı. 11 şubesinin tamamının katılımıyla gerçekleştirilen eğitim semineri, Eskişehir Merlot Otel’de düzenlendi. Seminere, anaokulunun tüm eğitim kadrosu katılarak yeni döneme dair strateji ve hedefler üzerine yoğunlaştı.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi örnek projeleri arasında yer alan Gökkuşağı Kafe, özel bireylerin toplumla bütünleşirken iş gücüne de katıldıkları yerler olmaya devam ediyor. 15 özel bireyin istihdam edilmesini sağlayan Gökkuşağı Kafe, kent halkı tarafından da çok seviliyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir-Ankara Karayolu'nda yön tabelasına çarpan minibüste ağır yaralanan sürücü ve yolcu, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce uyuşturucu ile mücadele kapsamında denetimler yapıldı.