1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de jandarma ekipllerinin katılımıyla, bir sanayi işletmesinden 100 personele başta kadına şiddet olmak üzere çeşitli konularda bilgilendirme yapıldı.

1 ay önce SPOR

Eskişehir'de 'Spor Benim Hayalim: Türkiye Yüzyılı Kardeşlik Turnuvası' çerçevesinde gerçekleştirilen futbol turnuvasının töreninde şampiyon olan takıma madalyaları Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy tarafından takdim edildi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz’a iade-i ziyarette bulundu.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde yerel ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

1 ay önce POLİTİKA

Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl, partisinin kuruluş yıl dönümü olan 26 Ağustos'a özel bir açıklamaya imza attı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 2024-2025 Tiyatro sezonunda sahneleyeceği, Arjantinli oyun yazarı Roberto Cossa’nın kaleme aldığı “LA NONA (Süper Babaanne)” adlı yeni oyununun provalarına başladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, şehrin dört bir yanında dilencilere yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi. Alpu kavşağında yapılan operasyonda ise dilenciler üzerlerindeki paraları tarlaya gömerken yakalandılar.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği ve karşı şeride geçtikten sonra tıra çarparak ikiye bölünen Tofaş marka otomobilde yolcu olarak bulunan 72 yaşındaki şahıs hayatını kaybederken, sürücü ağır olmak üzere diğer 2 yolcu ise yaralandı.

1 ay önce YAŞAM

ESTRAM, başkasına ait veya biletsiz tramvaylara binerek seyahat etmek isteyenler hakkında geçtiğimiz yıl 3 bin 334 tutanak tuttu. Denetimlerin artacağını belirten yetkililer, “Bizler ücretlerini ödeyerek seyahat eden yolcularımızın haklarını korumak zorundayız. Yolcularımızdan bu konuda duyarlı olmalarını ve usulsüz binişlere itibar etmemelerini bekliyoruz.” dediler.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehirspor taraftarı olan genç çift hayatlarını birleştirmeye üzerlerinde Eskişehirspor forması ile gitti.