1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de, 2024 yılı boyunca 112 Acil Çağrı Merkezi'ni gereksiz meşgul eden 35 kişiye 77 bin 976 TL para cezası kesildi.

1 ay önce YAŞAM

Rahatsızlığı sebebiyle hayatını kaybeden Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencisi Mehmet Özdemir için Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan taziye mesajı yayımladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Özellikle yaz aylarında kullanılan ve trafiğe kapalı alanlara girmesinden dolayı olaylara müdahale hızını arttıran motosikletli polis ekipleri, vatandaşın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük rol oynuyor.

2 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucuya karşı Eskişehir merkezli olmak üzere 11 ilde düzenlenen “Narkoçelik-34” operasyonları sonucu 103 şüphelinin yakalandığını ve 100’ünün tutuklandığını açıkladı.

2 ay önce POLİTİKA

Eskişehir'e atanan İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’a ziyarette bulundu.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi bünyesinde kurulan Tepebaşı Arama Kurtarma (TAK) ekibine katılan yeni gönüllüler ile tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

2 ay önce YAŞAM

Tarım ve Orman Bakanlığı, küçükbaş hayvan yetiştiricilerine 2024 yılında doğan ve belirli şartları yerine getiren her kuzu/oğlak için 540 TL ye kadar destek verecek. Ayrıca sürü yöneticisi sertifikasına sahip ve belirli şartları yerine getiren sürü sahiplerine 36.000 TL sürü yöneticisi (çoban) istihdam desteği verecek.

2 ay önce SPOR

Eskişehir'in TFF 3. Lig'deki temsilcisi Anadolu Üniversitesi SK, ikinci etap kamp çalışmaları için Bolu'ya gitti.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de esnaf olan Selma Çetinkaya, düğün sezonunun açılmasına rağmen perde satışlarında düşüş olduğunu ifade etti.

2 ay önce POLİTİKA

AK Parti Milletvekili Sayın Nebi Hatipoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu’nun Eskişehir’deki araç sayısındaki artışla ilgili verilerini ve bu durumun yol açtığı trafik sorunlarını sosyal medya hesaplarından yaptığı bir açıklamayla değerlendirdi.