2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kırsal ilçelerin gelişimine yönelik yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekliyor. 16 Eylül tarihinde Sivrihisar’da açılacak Çocuk Evi, 3-6 yaş arası çocukların okul öncesi eğitimine büyük katkı sağlayacak.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de sorumsuz sürücülerin dubaları kasti olarak kırarak yaya alanlarına park yapması sorununa çözüm arayan mahalleli, çevreden bulduğu taşları belli bir düzenle kaldırıma koyarak araçlar için engel oluşturdu.

2 ay önce YAŞAM

Trabzon'daki bir kırsal alanda teröristler tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül ve 41 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik, ölüm yıldönümünde Eskişehir'deki bir yaz dönemi Kur'an kursunda anıldı.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Kuzey Kafkas Karaçay Malkar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Bicioğlu ile bir araya geldi.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Kadınlar Korosu, yeni seslerini arıyor. Koro için kayıtlar, 02-06 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

2 ay önce POLİTİKA

Tüm Biçerdöverciler ve Hasat Makinecileri Federasyonu (TÜBİFED) Başkanı Ahmet Saltık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret etti.

2 ay önce POLİTİKA

CHP Eskişehir Milletvekili ve Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkan Yardımcısı Jale Nur Süllü, TÜİK'in AB raporu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de geçtiğimiz gün bir asker eğlencesinde tabancayla havaya ateş edilmesi olayına müdahale eden polis ekiplerine mukavemette bulunan 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de ‘Tefecilik’ yaptığı belirlenen 2 şahıs, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

2 ay önce GÜNDEM

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı ve Han Belediye Başkanı Bekir Belceli, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce 'İlk olarak İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Başkan Ünlüce’yi ziyaret etti. Hamamcı, Ünlüce’ye tebriklerini ileterek görevinde başarılar diledi.