2 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi, Regülatöre gezi düzenledi. Yürüyüş yapan, Botanik Parkı gezen Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi müdavimleri, ardından da piknik yaptı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in Oynaş Mahallesi'nde geçen yıl çıkan orman yangınında kül olan 312 hektar alan 333 bin fidanın dikimi ve 105 kilogram tohumun atımı için hazırlanıyor.

2 ay önce SAĞLIK

Milyonda bir görülen ‘Akalazya’ hastalığı nedeniyle 10 yıldır yeme ve içme problemi yaşayan 16 yaşındaki Hüseyin Orhan, Eskişehir Şehir Hastanesi’nde geçirdiği operasyonun ardından sağlığına kavuştu. Yıllar sonra ilk defa normal şekilde yemek yiyen Hüseyin Orhan, “Dürüm hiç yiyemiyordum ama artık yiyebileceğim, çok mutluyum.” dedi.

2 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Şehir Hastanesi Üroloji Servisi'nden Doç. Dr. Coşkun Kaya ve eşi Doç. Dr. Yeliz Kaya, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi ziyaret etti.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in önemli lezzetlerinden olan met helvası, bu yaz sezonunda beklenen turist akının oluşmaması nedeniyle geçen sene kıyasla daha az satıldı.

2 ay önce SPOR

2024 - 2025 futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Eskişehirspor'da yönetim tüm locaların satıldığını duyurdu.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş'ün moderatörü olduğu tarım çalıştayında çiftçi ve sektör temsilcilerinin üretim sürecinde karşılaştıkları problemler ve çözüm önerileri değerlendirildi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çalıştaya canlı bağlantıyla katıldı.

2 ay önce POLİTİKA

CHP Sivrihisar Gençlik Kolları Başkanı Berkay Uzun, güven tazeledi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir’in güney ve doğu kesimlerinde öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağış öngörülürken, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

2 ay önce SPOR

Eskişehirspor U19 ekibi TFF U19 Elit B Ligi'nin 2. haftasında Adana deplasmanında mücadele edecek.