2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de konvansiyonel elektrikli trenin test sürüşü esnasında bölgedeki ağaçları kesmek için alana giren teknisyen, trenin çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada son günlerde gerçekleşen telefonla dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulunuldu. Yetkililer, “Tepebaşı Belediyesi’nin, hiçbir gerekçe ile vatandaşlarımızdan nakdi yardım talep etmesi söz konusu değildir.” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan huzur ve güven uygulaması kapsamında, 2 bin 848 kişi ve bin 530 araç sorgulandı. 14 araç sürücüsüne de gerekli işlemler uygulandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince abartılı egzoz kullanılan ve hatalı park edilen araçlar yönelik gerçekleştirilen denetimlerde, 815 araç sürücüsüne cezai işlem yapıldı.

2 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümüne özel geleneksel olarak düzenlenen 2. Geleneksel Kurtuluş Tenis Kupası için turnuva başladı.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi Kadın Üretici Ürün Satış Noktası projesine Kızılinler Mahallesinden katılan kadınlar, yetiştirdikleri “Bağrıbütün” kavununu Eskişehirlilerin beğenisine sunuyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da kent halkını bu lezzeti tatmaya davet ederken, “Kadın üreticilerimizin emeğinin değer bulması çok önemli, onları desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, şehirlerarası otobüs terminali, tren garı ve kampüs içine öğrencilere yardımcı olabilecek görevlilerin bulunduğu stantlar kurdu.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, son dönemde çiftçilerin artan üretim maliyetleri ve düşük satış fiyatları nedeniyle artan eylemlere çare arıyor.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Av. Gülçin Yapıcı, Eskişehir Besleme Grubu Gönüllüleri ve 5199’u Yaşat Platformu temsilcileri ile bir araya geldi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve ESMEK işbirliğiyle Eskişehir’in farklı mahallelerinde sahnelenmeye başlayan “Pinokyo” adlı kukla oyunu, çocukların yoğun ilgi ve beğenisi ile karşılaştı.