2 ay önce SPOR

Eskişehirspor yeni bir transfere daha imza attı. Çorlu Spor 1947 forması ile şampiyonluk gören isimleri kadrosuna katmaya devam eden Es Es Sertaç Kayatekin'i renklerine bağladı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Çifteler ilçesinin Ortaköy ve Osmaniye Mahallelerinde yaşayan kadınlarla bir araya geldi. Kadınların taleplerini dinleyen Başkan Ünlüce, “Hem Eskişehir’e hem Çifteler’e kadın eli değdiğinde şehrimizin ve ilçelerimizin daha da güzelleşeceğini göstermek için çalışıyoruz.” dedi.

2 ay önce POLİTİKA

Emek Partisi Eskişehir İl Başkanı Ceren Kökoğlu, "kadına şiddet" karşıtı ve kadın haklarının korunmasına yönelik bir basın açıklaması yaptı.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Tarım Platformu paydaşları ile bir araya geldi. Ziyarette Eskişehir Tarım Platformu’nun hazırladığı ‘Tarım Manifestosu’ hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Network Türkiye tarafından düzenlenecek olan "Gastro Fest Eskişehir", Eskişehir'deki ilk gastronomi festivali olma özelliğini taşıyor.

2 ay önce YAŞAM

Tüketiciyi Destekleme Derneği (TÜKDES) Genel Merkez Tüketici Adaleti Komisyonu Başkanı Av. Hayri Eryılmaz bilgilendirmede bulundu.

2 ay önce POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilay Mert Başlı ile bir araya geldi.

2 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, "Aile Hekimliği" sistemi ile ilgili bir açıklama yaptı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in yeni Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü görevinin başına geçti. Bölge Müdürü Yıldırım 17. Bölge Müdürlüğü makamına oturdu.

2 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Odunpazarı Belediyesi, kültürel mirasa olan bağlılığını bir kez daha vurgulayarak, Mahmudiye-Çifteler karayolu Hamidiye kavşağında yıpranmış ve harap halde bulunan Yunus Emre büstünün onarımını tamamladı.