2 ay önce EĞİTİM

Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan, 2024 YKS sınavıyla Eskişehir Teknik Üniversitesine (ESTÜ) en üst sıradan yerleşen Enes Kandemir’i makamında kabul etti.

2 ay önce YAŞAM

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Eskişehir’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 354 bin 672 ’e ulaştı.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Güler, "konkordato" ilanlarının artması ve şirket iflaslarının çoğalmasına yönelik bir açıklamada bulundu.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de sıcak havalar nedeniyle ayakkabı renklerinde değişiklik gösteren tercihlerle ilgili konuşan esnaf, vatandaşların güneşten yanmamak için en çok beyaz renkli ürünleri satın aldığını söyledi.

2 ay önce EĞİTİM

Toplam 3 milyon 36 bin 945 adayın başvurduğu Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) Eskişehir'de okudukları devlet liselerinden katılarak ilk 100'e giren Metin Arda Perçinler ve Melek Yücel, bu başarıyı istikrarlı bir şekilde çalışarak ve kendilerine inanarak elde ettiklerini belirtti.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in Sarısungur Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde çıkan yangın itfaiye ekiplerine zamanında haber verilemeyince, hasat edilmiş yulaf, mısır, tarım ekipmanları ile samanın büyük bölümü kül oldu.

2 ay önce SPOR

Eskişehir'i önümüzdeki sezon BAL'da temsil edecek 2 Eylül SK daha önce anlaşmaya vardığı isimler ile toplu imza töreni düzenledi.

2 ay önce İLÇELER

Eskişehir'in Beylikova İlçe Belediyesi'nin yeni araç ve ekipmanları düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in kuzeybatısında sağanak yağışın etkili olacağı öngörülürken, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik yaşanmaması bekleniyor.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kente kazandırılmak üzere çalışmaların devam ettiği parkları yerinde inceledi.