2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de dün gece bir inşaatta gece bekçisini silahla yaraladıktan sonra kendisini eve kapatarak havaya ateş eden ve polis ekipleriyle yaşadığı silahlı çatışma ve kovalamaca sonucunda yakalanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

2 ay önce GÜNDEM

Vali Hüseyin Aksoy, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Yeni Hayvancılık Destekleme Modeli ile ilgili bildiri yayınladı. 2024, 2025, 2026 yıllarını kapsayan Yeni Hayvancılık Destekleme Modelinin tebliğine göre genç yetiştiricilere, kadın yetiştirici ve aile işletmelerine ilave desteklemeler 10 katına kadar artıyor.

2 ay önce EĞİTİM

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, hayalini kurdukları yükseköğrenim kurumlarına yerleşen öğrenciler için kayıt süreci başladı.

2 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve ESMEK iş birliği ile kukla tiyatrosu “Pinokyo” Eskişehir'in merkez mahallelerinde çocuklar için ücretsiz olarak sahnelenecek.

2 ay önce POLİTİKA

Bolu ilinin Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen ve beraberindeki heyet Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

2 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Nazan Güneysu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı ilçesi Yaşar Kemal Bulvarı’nda 3 gece yapılacak asfalt onarım çalışması nedeniyle sürücüleri uyardı.

2 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, üreticilerin her geçen gün artan sorunları ve şikayetlerini görüşmek üzere, Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Kurtuluş Uzun ve yönetimini ziyaret etti.

2 ay önce POLİTİKA

PİAR Araştırma'nın yaptığı bir anket çalışmasında CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan İç Anadolu Bölgesi'nin en başarılı 4. Milletvekili oldu.