2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de çilingirlik yapan Soner Altın, hizmet talep eden müşteriler konusunda çok hassas olduklarını, mevcut ikametgah adresinin ona ait olup olmadığını araştırdıklarını belirtti. Altın, "Kira kontratı mevcutsa kontrol ediyoruz ve çok şüphelendiğimiz durumlarda komşulardan bilgi alıyoruz." dedi.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir inşaatta gece bekçisini silahla yaraladıktan sonra kendisini eve kapatarak havaya ateş eden şahıs, polis ekipleriyle yaşadığı silahlı çatışma ve kovalamaca sonucunda yakalandı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de park yapılması yasak olan yere araç bırakan duyarsız sürücüler çift şeritli caddede trafiğin tek şeride düşmesine neden olarak tepkiye yol açtı.

2 ay önce POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Parti Meclisi Üyesi Nazan Güneysu ile bir araya geldi.

2 ay önce POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Bolu Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen ile bir araya geldi.

2 ay önce GÜNDEM

Rotary 2430 Bölge Guvenörü Kerem Muradi ve eşi Pınar Muradi, Eskişehir Rotary Kulübü, Eskişehir Anadolu Rotary Kulübü, Eskişehir Yunusemre Rotary Kulübü, Eskişehir Yazılıkaya Rotary Kulübü, Eskişehir Gordion Rotary Kulübü ve Bozüyük Rotary Kulübü başkanlarından oluşan bir heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi nezaket ziyaretinde bulundu.

2 ay önce YAŞAM

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, 26 yıldır aile, gönüllü ve bağışçılarıyla umudun temsili olmaya devam ediyor. Üniversiteli, FAYDA Gönüllüleri ile eleceğin inşasına katkı sağlayan LÖSEV, gençlerin duyarlı yaşaması için faaliyetlerini sürdürüyor.

2 ay önce EĞİTİM

TFF 3. Lig temsilcisi Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

2 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Milli Yüzücü Sümeyye Boyacı ile bir araya geldi. Sümeyye Boyacı, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda kürsüye çıkarak büyük bir başarıya daha imza atmayı hedefliyor.