2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen, “Eskişehir Kültürel Mirası ile Buluşuyor” projesi kapsamında Sütlüce Mahalle sakinleri Frig Vadilerini gezdiler.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de park halindeki hafif ticari aracı 4 gün arayla 2 kez kundaklayan ve polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalanan 2 şüpheli, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 ay önce YAŞAM

Yeni açılacak av sezonunu değerlendiren Eskişehir Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Rıdvan Batır, özellikle zirai ilaçlama sebebi ile av popülasyonunda azalma olduğunu dile getirdi.

2 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği ‘Güllerin Sesi’ Kadınlar Korosu ve Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği  Korosu, yeni seslerini arıyor. Korist adayları için kayıtlar 19 Ağustos’ta başladı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda son 1 hafta içerisinde 25 bin 265 araç ve sürücü kontrol edilirken, 5 bin 996 adet trafik cezası yazıldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince uyuşturucuyla ilgili gerçekleştirilen çalışmalarda 34 şüpheliye işlem yapılırken, çok sayıda madde ele geçirildi.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından Çocuk Sanat ve Kültür Merkezlerinde düzenlenen yaz dönemi kursları çerçevesinde gerçekleştirilen resim atölyesine katılan çocuklar resim tekniklerini öğrenerek hayallerini resmediyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de şiddetli koku ihbarı yapılan bir daireye giren polis ekipleri, tahminen bir haftayı geçkin süre önce hayatını kaybeden 73 yaşındaki Semahat İpekdağ'ın cenazesi ile karşılaştı. Yaşlı kadının cansız bedeni, taşınamadığı için olay yerinde yapılan otopsinin ardından Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi, birçok sosyal girişimciye ışık tutmaya devam ediyor. Merkez faaliyet girdiği günden bu yana başta gençler olmak üzere toplumun her kesiminden insanın vazgeçilmezi olmayı başardı.

2 ay önce SPOR

Odunpazarı Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası müsabakaları, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde yapılan turnuva, Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.