2 ay önce YAŞAM

Beykikova'da, Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri ekiplerinin Yalınlı-Doğrul termal havuzları ve mesire alanının bağlantı yolunun yapımı üzerindeki çalışmaları devam ediyor.

2 ay önce SPOR

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalında bulunan atıkların temizlenmesini ve bariyer eksikliğinin giderilmesi gerektiğini söyleyen Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Meryem Kuş Açıkgöz, ilgili mercilere çağrıda bulundu.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de Porsuk Çayı'na düştüğü tahmin edilen Zeki Kireç'in cansız bedenine ulaşıldı.

2 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı Gençlik Kolları Başkanı Tuna Can Ünver oldu.

2 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi'nde ilçe gençlik kolları başkanlığı seçimi heyecanı yaşandı. Tepebaşı ve Odunpazarı'nda yapılan seçimde ilk sonuç Tepebaşı'ndan geldi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 47 ayrı suç kaydı bulunan ve hakkında 16 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli polis ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de kırmızı ışık yanmasına rağmen hız kesmeyen lüks otomobilin kazaya neden olduğu ve olay yerinden kaçtığı anlar bir araç kamerasıyla saniye saniye kayıt altına alındı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir park çevresinde yüksek ses ile çevreye rahatsızlık veren araçla ilgili sosyal medyada yapılan paylaşım sonrası harekete geçen polis ekiplerince kimlik bilgileri tespit edilen sürücüye işlem uygulandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince gerçekleştirilen uygulamada, 129 şahsın ve 5 araç sürücüsünün kimlik bilgileri sorgulandı.