2 ay önce YAŞAM

Bolu’nun Göynük ilçesinde çıkan orman yangınını söndürmek için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi AKOM koordinasyonunda bölgeye destek ekip gönderildi. Duman ve toz bulutunun Eskişehir’e kadar ulaştığı yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

2 ay önce SPOR

Eskişehir’in son yıllardaki en önemli spor organizasyonları arasında gösterilen 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali, bu yıl ETi Litalif’in ana sponsorluğunda 24-25 Ağustos tarihlerinde Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda düzenlenecek.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi tarafından düzenlenen “Gece Gözlem Etkinliği” bilimseverlerden büyük ilgi gördü.

2 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi Ağustos ayında iki uluslararası festivali aynı zamanda düzenlemeye hazırlanıyor. The Voice Of The Wood- Ahşabın Sesi sloganı ile gerçekleşen Odunpazarı Belediyesi Uluslararası Ahşap Heykel Festivali” ve Odunpazarı Uluslararası Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı, 30 Ağustos Cuma başlayacak. Her iki festivalinde bu yıl 7’ncisini gerçekleştirecek olan Odunpazarı Belediyesi, 29 Ağustos Perşembe günü ise Festival yürüyüşü yapacak.

2 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Mihalgazi Meclis Üyesi Kemal Güner Poyraz, Alpagut - Atalan'da inşa edilmek istenen altın madeni ile ilgili bir açıklamaya imza attı.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) ilk 100'e girerek başarı gösteren 11 öğrenciye tebrik edip kendilerine hediyeler dağıttı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de 1 yıl önce bugün göreve başlayan Vali Hüseyin Aksoy, gerçekleştirdiği birçok önemli proje ile vatandaşın hem sevgisini hem de takdirini kazandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince halkın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde, 353 şahsa kimlik sorgulaması yapıldı.

2 ay önce YAŞAM

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ'ın Direktörü Muzaffer Yalçın, Türkiye'nin yaşadığı en büyük deprem felaketlerinden biri olan 17 Ağustos depreminin 25'inci yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, afet yönetimi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince halkın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde çok sayıda ruhsatsız tabanca ve bıçak ele geçirilirken, 10 şüpheli hakkında işlem yapıldı.