2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince aranan şahıslara yönelik denetimde, 4 ayrı dolandırıcılık suçundan kaydı olan şahıs yakalandı.

2 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ayşe Ünlüce, ETİ Lifalif 5. Uluslararası Yarı Maratonu lansmanında Eskişehirspor ile ilgili konuştu.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından Çocuk Sanat ve Kültür Merkezlerinde düzenlenen yaz dönemi kurslarına katılan çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de park halindeyken motor kısmında çıkan yangınla alevlere teslim olan otomobil, kullanılamaz hale geldi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nce hazırlanarak Avrupa Birliği tarafından Birleşmiş Milletler fonları ile finanse edilen İklim Değişikliğine Uyum Hibe Programı'na sunulan ve hibe almaya hak kazanan 'Eskişehir İlinde İklim Değişikliğine Dayanıklı Tarımsal Üretim Modelinin Uygulanması ve Yaygınlaştırılması Projesi' açılış toplantısı gerçekleştirildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan kararname ile Eskişehir Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanırken, Asayiş Daire Başkanı Tolga Yılmaz, Eskişehir Emniyet Müdürü oldu.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de yaklaşık 1 hafta önce evinde hayatını kaybeden 68 yaşındaki Mehmet Özen'in cansız bedeni, dairesinden kötü koku geldiğini fark eden komşularının polis ekiplerine haber vermesiyle bulundu.

2 ay önce GÜNDEM

Bolu’da çıkan orman yangınının dumanı Eskişehir kent merkezi semalarını kapladı. Bolu’nun, Göynük ilçesi Alanköy köyünde öğle saatlerinde büyüyen anız yangını, rüzgarın da etkisiyle de kısa sürede büyüdü ve ormanlık alana sıçradı. Ormanlık alana yayılan alevler hızla ilerleyerek Eskişehir il sınırına yaklaştı

2 ay önce POLİTİKA

CHP Milletvekili Jale Nur Süllü ile Mihalgazi'nin AK Partili Belediye Başkanı Zeynep Güneş arasında "altın madeni" tartışması çıktı...

2 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, bugün Alpagut'ta yapılan ETİ Maden A.Ş.'nin altın madeni tanıtım toplantısında yaşananlar ile ilgili açıklamada bulundu.