2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, ağustos ayı içinde yayınlanan bir kararla uygulanması beklenen enflasyon muhasebesi hakkında açıklamalarda bulundu.

2 ay önce SAĞLIK

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, çocuk sağlığı alanında kritik bir yan dal olan Gelişimsel Pediatri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

2 ay önce ASAYİŞ

Cengiz Holding'in Alpagut - Atalan bölgesine yapmayı planladığı siyanürlü altın madeni projesinin tanıtım toplantısında şok bir iddia kamuoyuna düştü.

2 ay önce SPOR

Eskişehirspor orta saha bölgesine önemli bir isme imza attırarak takviye yaptı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de sulamaya ihtiyaç duymadan yetişen ve tadıyla meşhur olan ‘Halilbağı Mühürlü Kavunu' üreticinin yüzünü güldürdü.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de dün akşam saatlerinde çıkan yangında çatısı adeta kül olan 3 bloklu apartmanda meydana gelen hasar, gün aydınlanınca dron ile havadan görüntülendi.

2 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Uluönder Mahallesi’nde meydana gelen saldırıda yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, 12 kilometre uzunluğa sahip Alpu ilçesi Büğdüz ve Özdenk Mahalleleri arasındaki yolda sathi kaplama asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü’nün, Esentepe Mahallesi Sırma Sokak’ta gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları devam ediyor.

2 ay önce POLİTİKA

Eskişehir Vali Yardımcısı Dr. Hasan Çiçek, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muhammet Taha Güven ile birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Başkan Küpeli, bölgedeki çalışmalar, projeler ve yatırımlar hakkında kapsamlı bilgiler sundu.