2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalanan, 4 ayrı suçtan 20 yıl 5 ay 1 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in Beylikova ilçesinde bin dekar yağlık ayçiçeği ve 100 dekar danelik mısır ekili tarlalarda hasat öncesi saha ve ürün kontrolleri gerçekleştirildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddeler ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 5 şüpheli yakalandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de köpeğine eziyet ettiği ve kendisini video kaydına alan kişileri tehdit ettiği görüntülerle gündeme gelen ve daha sonra tutuklanan şahıs, cezaevinden tahliye edilmesinin ardından yaşadığı apartmanın çatısına çıkarak köpeğini istedi. Şahıs, 2 saatlik uğraşlar sonucu ikna edilerek çatıdan indirildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 5 katlı bir binanın çatı kısmında çıkan yangın paniğe neden oldu.

2 ay önce POLİTİKA

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Cengiz Holding’e bağlı Eti Bakır A.Ş.’nin Mihalgazi’nin Alpagut ve Tepebaşı’nın Atalan mahallelerini kapsayan bölgede açmak istediği siyanürlü altın-gümüş madeni ocağına karşı başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

2 ay önce EĞİTİM

Türkiye’nin öğrencisiyle en mutlu kenti Eskişehir’in en köklü yükseköğretim kurumu olan Anadolu Üniversitesi, başarı düzeyleri yüksek olan öğrencilerin en çok tercih ettiği üniversitelerin başında gelmeye devam ediyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bıçaklı saldırgan tarafından yaralanarak hastanede tedavi altına alınan vatandaşlar, dehşet dolu anları anlattı. Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Cumali Özemek, “Adamı görünce terörist zannettim.” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 18 yaşındaki saldırganın 5 kişiyi bıçakla yaraladığı olay sonrasında ırkçı ve faşist bir oluşum olan Ataman Kardeşler ile yakın olduğu iddiaları ve grubun silahlı eğitim videoları sosyal medyada gündem oldu. Ataman Kardeşler grubunun Zafer Partisi ile yakın olduğu öne sürülüyor.

2 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Programlarının 5 Temmuz 2024'te Uluslararası Dostluk Günü onuruna düzenlediği Uluslararası Yarışma tamamlandı. Ödüller sahiplerini 12 Ağustos’ta düzenlenen çevrim içi toplantıda buldu. Bu prestijli etkinlikte, Küresel Liderlik, Lider Girişimci, Barış Lideri ve İnovasyon Liderliği kategorilerinde öne çıkan profesyoneller ödüllendirildi.