2 ay önce YAŞAM

Kahramanmaraş'ta helikopteri yönlendirirken kanat çarpması sonucu şehit olan Jandarma Pilot Kıdemli Albay Oğuzhan Adalıoğlu'nun eşi ve kardeşi Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'a ziyarette bulundu.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle bu yıl ikincisi düzenlenecek tenis turnuvası için kayıtlar başlıyor.

2 ay önce YAŞAM

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Görüşmede, İnönü’nün ekonomik gelişimini destekleyecek projeler ve iş birlikleri konuşuldu.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Melih Savaş Yaşam Köyü’nde hazırlanan ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete açılan Muazzez İlmiye Çığ Kız Öğrenci Misafirhanesi için ön kayıtlar devam ediyor.

2 ay önce EKONOMİ

ETO Başkanı Metin Güler, yaptığı açıklamayla enflasyon muhasebesi sebebiyle işletmelerin gerçekte var olmayan kazançlar dolayısıyla ek vergi ödemek zorunda kalacağını belirterek, enflasyon muhasebesi konusunun ekonomi yönetimi tarafından yeniden değerlendirilmesini beklediklerini kaydetti.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla Eskişehir’deki üniversiteleri tercih eden öğrenciler için bir mesaj yayınladı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin gece mesaisi kapsamında Eğitimciler Caddesi’nde asfalt onarım ve yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve kırsalda sorumluluk alanında bulunan yollarda yapım, bakım ve onarım çalışmalarında yoğun mesai sürdürüyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bilinmeyen bir nedenle çıkan ot yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de int*har ettiği iddia edilen 23 yaşındaki genç kadının erkek arkadaşı, verdiği çelişkili ifadelerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.