2 ay önce GÜNDEM

Topluma dönük bir sivil toplum kuruluşu olma hedefini kendine çizen, şehir ve sanayi yakınlaşması için çaba sarf eden Eskişehir Sanayi Odası, yine Eskişehir için bir ilke daha imza attı.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin yerel üretime ve kadınlara verdiği destekler doğrultusunda hizmete sunduğu Kadın Üretici Ürün Satış Noktası, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

2 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesinin en çok tercih edilen başarılı fakültelerinden birini, geçmişi 1972 yılına dayanan ve bugünkü ismini 1992 yılında almış olan; kurulduğu ilk günden bu yana eğitim-öğretim ve akademik faaliyetlerine hem ulusal hem de uluslararası bir marka olarak devam eden İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) oluşturuyor.

2 ay önce İLÇELER

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka mahallesinde yıllardır süren düğün öncesi gelenekler yaşatılmaya devam ediyor.

2 ay önce KÜLTÜR&SANAT

14 yaşındaki Miraç 2 ezan okuma yarışmasında da 1'inci oldu.

2 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ın girişimleriyle hayata geçen, Eğitimi Destekleme Vakfı (EDEV) Anadolu Üniversitesi Başarı Bursları ile 4 yıldır başarılı olan öğrencilere birçok farklı kategoride karşılıksız burs olanağı sunuluyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekipleri tarafından vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla hırsızlık ve dolandırıcılık kapsamında 39 işyeri, 75 ikamette güvenlik konularında bilgilendirme yapıldı.

2 ay önce BÖLGE

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı Nüfus Projeksiyonları verilerine göre Eskişehir nüfusunun yüzde 7,9 artış hızıyla 2030 yılında 967 bin 369 olması öngörülüyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda aranması bulunan 143 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

2 ay önce EĞİTİM

1 milyonun üzerinde kayıtlı öğrencisi ile dünyanın 3'üncü büyük üniversitesi olan Anadolu Üniversitesi, bünyesinde eğitim alan öğrencilere sunduğu birbirinden farklı imkanlar ile dikkat çekiyor.