2 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi, 60 yaş ve üstü kıdemli vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

2 ay önce SPOR

Eskişehirspor Fabrika Futbol Okulları'nda genç futbolcu adaylarının çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen narkotik uygulamasında, 142 şahıs ve 30 araç kontrol edilirken, 15 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitimleri Kursları (ESMEK) kursiyerlerinden oluşan “ESMEK Kadınlar Dans Topluluğu” yıl boyunca yaptıkları çalışmaları düzenledikleri kapanış etkinliği ile tamamladılar.

2 ay önce CAN DOSTLAR

Eskişehir Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Pınar Cengiz, hükümetin yürürlüğe koymak istediği yeni "Hayvan Hakları Koruma Yasası"na yönelik bir basın açıklaması yaptı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş beraberinde Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Hasan Öz ile Han İlçesi Gökçekuyu Mahallesinde düzenlenen gece toplantısına katıldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdikleri trafik denetimlerinde 22 bin 353 araç ve sürücüsü kontrol edilirken, 7 bin 609 adet trafik cezası yazıldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda farklı miktar ve türde uyuşturucu madde ele geçirildi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Seyitgazi Kırka Mahallesinde yapılan sünnet düğününde, şehit annesi torununa, oğlunun asker kınasından emaneti olan Türk bayrağını verdi.

2 ay önce EKONOMİ

İkinci el telefon piyasasının oldukça hızlı ilerlediğini söyleyen Eskişehir esnafı Güven Işık, vatandaşların sıfır telefonu eskisi kadar tercih etmediğini dile getirdi.