2 ay önce YAŞAM

Eskişehir İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bünyamin Yiğit, arıcıların arı ölümleri ve artan üretim maliyetleri gibi birçok zorlukla karşı karşıya olduğunu belirterek, “Bu durum, hem bal üretimini hem de tarımsal ekosistemi etkiliyor. Arıcılar bu sorunlara çözüm olarak daha fazla destek bekliyor. Arıya sahip çıkılması gerekiyor.” dedi.

2 ay önce CAN DOSTLAR

Sokak hayvanları ile ilgili düzenlemeler içeren ve kamuoyunda tepkilere neden olan 17 maddelik "Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi"nin ilk 5 maddesi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

2 ay önce YAŞAM

AFAD Eskişehir, Hakkari'de 4 bin 135 metre yüksekliğindeki Cilo Dağı zirvesine tırmanan Eskişehir AFAD Dağ Arama Kurtarma personelini tebrik etmek için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

2 ay önce POLİTİKA

Eskişehir'de Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşümü yürütülen 24 dairenin belirtilen tarihin üzerinden 250 gün geçmesine rağmen inşaatının bitmemesi, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak tarafından tepki gördü.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kaybolan 21 yaşındaki zihinsel engelli Mustafa Ç. yapılan arama çalışması sonucu mısır tarlasında bulundu.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de buluşan modifiyeli araç tutkunlarının birbirinden farklı otomobilleri ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube ve Narkotik Şube tarafından 6 ekip ve 12 personelle yapılan çalışmada 149 şahıs sorgulandı.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'in popüler dil okullarından biri olan Orlando Language Academy'nin yeni şubesi İsmet İnönü-1 caddesinde açıldı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de yüksek hava sıcaklığı nedeniyle bunalarak süs havuzunda serinlemeye çalışan çocukların tehlikeli serinleme yöntemi görenleri endişelendirirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in en turistik noktalarından olan Tarihi Odunpazarı Evleri'ndeki esnaf, bölgede bulunan sadaka taşlarına değersiz madeni paralar ve çöp atılmasına tepki göstererek işletmesinin duvarına uyarı mesajları yazıp yapıştırdı.