2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) bünyesinde kurulan sanayi sektöründe mesleki yeterlilik belgesi alma zorunluluğu olan mesleklerde belgelendirme faaliyetleri yürüten ESBEM Sınav ve Belgelendirme Merkezi 5 şehir ve 117 firma ve 4 kamu kuruluşunda, 2 bin 500 çalışanı belgelendirdi.

2 ay önce SPOR

Türkiye Spor Yazarlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince yakalanan bir şahsın iş yerinde yapılan aramada piyasa değerinin 160 bin TL kaçak tütün ve tütün mamulleri ele geçirildi.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'de bu yıl da üniversite adayları için “Tercihim Eskişehir” platformu gençlere rehber olacak.

2 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir'de 4 yıldır astrofotoğrafçılık hobisiyle ilgilenen Murat Oktay, Frig Vadisi'nde Samanyolu'nu 770 fotoğraf ile kaydetti.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Hz. Şeyh Şehabeddin Sühreverdi Türbesinde, Sakal-ı Şerif vatandaşlar tarafından ziyaret edildi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de Vali Hüseyin Aksoy'un başkanlığında gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda alınması gerekli tedbirler ile yapılması gereken faaliyetler değerlendirildi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında il sağlık hizmetlerinin değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de vatandaşların sıklıkla kullandığı parkta kökünden kırılarak devrilen ağaç şans eseri kimseye zarar vermedi.