2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik olarak zor günler geçiren çiftçilere destek için ektiği tarlalarında hasat çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Akpınar, Türkmentokat ve İmişehir Mahallesi’ndeki arazilerden elde edilen yulaf tanesi ve yulaf balyalarıyla Eskişehirli üreticilere can suyu oluyor.

2 ay önce YAŞAM

Yasa dışı hobi bahçeleriyle ilgili bir araya gelen Eskişehir Tarım Platformu, büyükşehirlerde verimli tarım arazilerinin kooperatifleşme adı altında bölünerek hobi bahçelerine dönüştürüldüğünü ve küçük parsellere ayrılan alanların betonarme yapılaşmayla tarım alanlarını tehdit ettiğini açıkladı.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin gençlerin hizmetine sunduğu Gençlik Merkezleri, bu yıl 13. yaşını kutlarken her yıl on binlerce gencin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamaya sürdürüyor. Gençlik Merkezlerinden bugüne kadar eğitim alan gençlerin sayısı 456 bin 222’ye ulaştı.

2 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir’in kültür ve sanat hayatını zenginleştiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, birbirinden güzel sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Nurten Balaban’ın seçkin eserlerinden oluşan “Seyri Alem” adlı resim sergisi düzenlenen törenle açıldı.

2 ay önce SPOR

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mert Albayrak, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle kulüp adına bir kutlama mesajı yayınladı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekipleri, evden hırsızlık ve dolandırıcılık konularıyla ilgili bina giriş kapılarına uyarıcı etiketler yapıştırdı.

2 ay önce SAĞLIK

Özel Ümit Batıkent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Mehmet Uluğ, yaz aylarında ishal olmamak için dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin Gönüllü Bahçelerinde sebze yetiştiren vatandaşlar toprakla uğraşmanın keyfini sürüyor.

2 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 30 yıllık geçmişi ile Türkiye’nin köklü fakültelerinden biri olarak varlığını sürdürüyor.

2 ay önce POLİTİKA

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesi ile basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.