2 ay önce GÜNDEM

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

2 ay önce EKONOMİ

ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’deki genç girişimcilere iş fikirlerini şirkete dönüştürebilmek için 2024 Genç Start-Up Yarışması’na katılma çağrısında bulundu.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de yaşayan Muzaffer Işık, KOAH hastası olduğu ve yattığında nefesi kesildiği için 36 yıldır oturarak uyuyor. Durumdan mustarip olan Muzaffer Işık, “Herkes yattıktan sonra gece çocuk gibi ağlıyorum, ‘Allah'ım ben de şöyle yatsam ve bir uyusam' diye dua ediyorum.” dedi.

2 ay önce GÜNDEM

Evde Sağlık Hizmetleri Değerlendirme İl Komisyon Toplantısı Vali Hüseyin Aksoy'un Başkanlığında yapıldı.

2 ay önce YAŞAM

Vatandaşların daha temiz bir ortama sahip olmasını önemseyen Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri “Daha Temiz ve Yaşanabilir Odunpazarı” parolasıyla çalışmalarını 7/24 sürdürüyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince evden hırsızlık ve dolandırıcılık konularıyla ilgili 270 vatandaş yüz yüze bilgilendirildi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de sağanak yağışın ve hava sıcaklıkların artmasına bağlı olarak, meteoroloji oluşabilecek risklere karşı vatandaşları ve ilgilileri uyardı.

2 ay önce EĞİTİM

Dünyada uluslararası havalimanı bulunan tek üniversite olma unvanını elinde tutan Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) kampüsünün içerisinde yer alan Hasan Polatkan Havalimanında geleceğin pilotları yetiştirilirken, vatandaşlar için Belçika’ya ve Suudi Arabistan’a ulaşım imkanı sağlanıyor.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi'nde “Nörokreatif Müzik Terapi Deneyimleme Atölyesi” düzenledi.

3 ay önce POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Nezihe Hanecioğlu ile bir araya geldi.