3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'de 2 Temmuz'da kullandığı motosiklet ile bariyerlere çarparak hayatını kaybeden Melih Can Polat'ın arkadaşları, kestikleri kurbanın etini ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

3 ay önce EĞİTİM

Odunpazarı Belediye tarafından Haier Europe ve EMKO iş birliği ile Eskişehir Mobilyacılar Kooperatifi Sanayi Sitesi’ne (EMKO) yapılan EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi için ön kayıtlar başladı.

3 ay önce SPOR

Eskişehirspor, sigorta acentelerinin bir araya gelerek kurduğu ilk ve tek sigorta şirketi ACNTurk Sigorta ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

3 ay önce GÜNDEM

CHP İl Başkanı Talat Yalaz il binası önünde açıklamalarda bulundu. Katliam yasasıyla ilgili bu sesi yok sayanlar ve yandaş medya tarafından günlerdir sistemli şekilde sosyal medyada linç edilmeye çalışılıyorum diyen Yalaz "Hakkımda halkı kanunlara karşı direnmeye tahrik suçundan soruşturma başlatılmıştır. Perşembe günü saat 14.00 de Eskişehir adliyesinde savcılığa ifade vereceğim" dedi.

3 ay önce GÜNDEM

Türk Havacılık Uzay Sanayii, TEI ve GE Aerospace, ileri seviye Jet Eğitim Uçak Programı HÜRJET için iş birliğini genişletmek amacıyla Mutabakat Anlaşması imzalıyor.

3 ay önce POLİTİKA

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, son günlerde gündemde olan başıboş sokak hayvanları konusunda hazırlanan yasa teklifi üzerine açıklamalarda bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

Uluslararası Lions Kulüpleri Gençlerarası Değişim Programı kapsamında bu yılda çeşitli ülkelerden gelen toplam 15 genç Eskişehir’e hayran kaldı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bünyamin Yiğit, arıcılık faaliyetleri ve yükselen hava sıcaklıklarının üretime etkisi hakkında bilgiler verdi.

3 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası (ESO), sera gazı doğrulama faaliyetleri için iş birliği gerçekleştirdi. Üretim ile ihracatın kurallarını değiştirecek Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı sürecinde Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir ve bölgede yer alan kuruluşların sera gazı emisyon hesaplamalarının doğrulaması konusunda hizmet vereceğini açıkladı. Ülkemizde bir ilk olan uygulama ile çevresel sürdürülebilirlik ve endüstriyel etkilerin yönetimi konusunda önemli bir adım atıldı.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy uyuşturucu operasyonunda yaralanan ve yoğun bakım tedavisinin sonra normal odada tedavisi devam eden polis memuru Hasan Keskin'i ziyaret etti.