3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir gündeminin ve şehrin nabzının tutulduğu Yakın Plan'da haftanın konuları: Sokak Hayvanları- Eskişehir Siyaseti- Şehirde Asayiş Olayları. Herkese keyifli seyirler

3 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin Eskişehir’de ilk defa uygulanan Tarımsal Üretimde Tahmin ve Erken Uyarı Sistemleri Projesi, BEBKA yetkililerinin nihai izleme ziyaretinin ardından başarıyla tamamlandı.

3 ay önce POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Yeşildal ile bir araya geldi.

3 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi’nin 29 farklı merkezde ve 13 branşta çocuklara yönelik gerçekleştirdiği Yaz Dönemi Çocuk Kursları devam ediyor. Kurslara katılan öğrenciler hem el becerilerini geliştiriyor hem de yaz tatillerini verimli geçiriyor.

3 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle Odunpazarı’nın çeşitli bölgelerinde aşure dağıtıyor.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Şirintepe Mahallesi Örme Sokak’ta 23 Temmuz tarihinde 08.00- 18.00 saatleri arasında asfalt onarım ve yenileme çalışmaları yapılacağını belirterek sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları konusunda uyarıda bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, merkezde ve kırsalda yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Seyitgazi ilçesinde çalışmalarına devam eden ekipler, Ayvalı Mahallesi ile Gümüşbel ve Beykışla arasındaki yollarda asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'de 1992 yılında Birleşmiş Milletler Projesi ile kurularak Türkiye'de işitme engelli gençlere yönelik yükseköğretim düzeyinde eğitim sağlayan ilk ve tek kurum olan Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu, bünyesindeki 4 program çerçevesinde hizmetlerini sürdürüyor.

3 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su Sporları Şenliği 27 Temmuz Cumartesi günü yapılacak. Eskişehir’de ilk defa düzenlenecek olan şenlikte 8. Ulusal Masterlar Yüzme Yarışları, Dragon Bot Yarışları ile eğlenceli su ve kara aktiviteleri düzenlenecek.

3 ay önce POLİTİKA

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz'ın 'Sokak Hayvanları Yasası'na yönelik protesto eylemlerinde sarf ettiği sözlere sert çıktı.