3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip, yol kenarındaki akaryakıt istasyonuna daldı. Faciadan kıl payı dönülen kaza, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

3 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Uğur Bilge “Isı Stresi” ile ilgili bilgilendirici bir açıklama yaptı.

3 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Provalarını Tepebaşı Belediyesi Zişan Kızılcıklı Belde Evinde yapan ‘Tepebaşı Belediyesi Deneyimliler Türk Halk Müziği Grubu'; yaşlılar için Metin Özöğüt Yaşam Merkez'inde, güzel bir konser verdi ve konser ilgi gördü.

3 ay önce SPOR

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yapılan 5.Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası'nda Eskişehir'den katılan sporcular toplam 9 madalyayla Genel Klasman'da 2. oldu.

3 ay önce EĞİTİM

Sosyal sorumluluk projeleri ile toplumun farklı kesimlerine destek olan Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ), Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) 'Minik Kahramanlar ve Gençlerin Hayalleri İçin Meslekleri Tanıyalım Programları' çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikte lösemili çocukları ağırladı.

3 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Halk Dansları Ekibi ve Korosu, Prag’da düzenlenen Uluslararası Halk Dansları ve Müzik Festivali’nde ülkemizi temsil edecek.

3 ay önce SPOR

Türkiye şampiyonu olan 68 yaşındaki Eskişehirli master atlet Ayşe Babür, şimdi de geçtiğimiz yıl rekorunu kırdığı Balkan Masterler Salon Şampiyonası'na Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde (ESTÜ) hazırlanıyor.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Teknik Üniversitesi, TEKNOFEST 2024 proje yarışmaları kapsamında 'Bilgi ve İletişim Teknolojileri' alanında Türkiye ikincisi oldu.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de antikacılık yapan Bayram Çağlayan, Osmanlı döneminden kalma değerli eserlerin bilinçsiz vatandaşlar tarafından çöpe atılması nedeniyle bazı parçalara çöpler ve hurdacılar aracılığıyla ulaştıklarını söyleyerek halkın kendi kültürel değerlerine sahip çıkmamasının yanlış olduğunu ifade etti.

3 ay önce SAĞLIK

Deri Hastalıkları Uzmanı Dr. Nihan Yüksel Çanakçı, güneşin pek çok zararı olduğuna hatta cilt kanserine yol açabildiğine dikkat çekti.