3 ay önce TEKNOLOJİ

Türkiye’nin havacılık motorlarındaki lider şirketi TEI, 22-26 Temmuz tarihleri arasında İngiltere’de düzenlenecek dünyanın en prestijli havacılık fuarlarından Farnborough Havacılık Fuarı’nda millî motorlarını, üretim kabiliyetlerini ve teknolojilerini sergileyecek. TEI fuarda, yeni iş birlikleri için görüşmeler yapacak.

3 ay önce YAŞAM

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir’de havanın parçalı ve az bulutlu geçeceğini, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağını öngörüyor.

3 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir'de kentin işlek bir noktasında kemanıyla çeşitli parçalar çalan genç, görenlerin beğenisini kazandı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince, halk arasında 'Barlar Sokağı' olarak da bilinen Vural Sokak ve çevresinde yapılan uygulamalarda 105 kişinin ve 3 araç sahibinin kimlik sorgusu yapıldı.

3 ay önce TEKNOLOJİ

Eskişehir'de telefoncu esnafı olan Yiğit Aytekin, iyi kameralı bir cep telefonu seçerken cihazın megapikseline, odak uzaklığına, diyafram açıklığına ve videoda saniyede kaç kare çekebildiğine dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

3 ay önce İLÇELER

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve kantar alanını ziyaret etti.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir kişi, tartışma yaşadığı oğlunu av tüfeği ile vurarak öldürdü. Baba gözaltına alınırken, oğlunun cenazesi morga kaldırıldı.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de SkyRiders Motosiklet Kulübü, yakın bir tarihte hayatını kaybeden Melih Can Polat (23) için 'Bizleri fark edin' sloganıyla ücretsiz su dağıtımı yaptı.

3 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin çocukların fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak ve spor yaparak zinde kalmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği ücretsiz spor eğitimlerinde yaz dönemi eğitimleri başladı.

3 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi, halk merkezlerinde düzenlediği yaz atölyeleri ile çocuklar için yaz tatilini birbirinden renkli atölyeler ile eğitim ve eğlenceyle bir araya getiriyor.