3 ay önce POLİTİKA

Eskişehir Haber Ajansı'nın konuğu mevcut CHP Odunpazarı Gençlik Kolları Başkanı ve yeni dönemde CHP İl Gençlik Kolları Başkan Adayı olan Oğuzhan Demir.

3 ay önce YAŞAM

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, 26 yıldır aile, gönüllü ve bağışçılarıyla umudun temsili olmaya her geçen gün büyüyen bir kalabalıkla devam ediyor.

3 ay önce YAŞAM

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Eskişehir’de de kayıtlı ailelere sosyal destekleri devam ediyor. Psikososyal, bilimsel, sanatsal ve kültürel etkinliklerle çocuk, genç ve yetişkin hastalar moral bulup hayata bağlanıyor.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy Kıbrıs Barış Harekâtını anma mesajı paylaştı.

3 ay önce EKONOMİ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği'nin Saraybosna'da gerçekleşen 12. Dönem 3. Başkanlar toplantısında ASKON Dersaadet Ödülleri 2024 yılı kapsamında Yeni Üye Kazanımı Ödülü, ASKON Eskişehir Şubesi'nin oldu.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de alkollü olduğu düşünülen sürücü, beton refüjün üzerinden yolun karşısına geçmeye çalışırken aracı askıda kaldı.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir’de insan tanıma yöntemlerini bir araya getirmek amacıyla yapılan İnsan Tanıma Zirvesi başladı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir polis ekiplerince yapılan huzur uygulamasında, 2 bin 746 şahıs sorgulanırken, bin 233 aracın da kontrolü yapıldı.

3 ay önce YAŞAM

Hava sıcaklığının 35 derece ve üstüne ulaşmasının beklendiği Eskişehir’de, meteoroloji vatandaşları güneş çarpması gibi oluşabilecek tehlikelere karşı uyardı.

3 ay önce GÜNDEM

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıl dönümü dolayısıyla TBMM’de söz alan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “1974'ten bu yana Kıbrıs Adası'nda barış ve istikrar vardır. Uluslararası camiaya ve Avrupa Birliğine çağrımız 1974'ten bu yana hâkim olan barış ortamını iyi değerlendirmeleri, bunun değerini teslim etmeleridir.” dedi.